poster

Financijalac: Sudska i javnobilježnička dražba

Financijalac (2016)

informativni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 29

OPIS

Poznati matematičar Toni Milun objašnjava razlike u postupcima provedbe sudske i javnobilježničke dražbe. Posebno su ga zanimali svi troškovi prodaje nekretnine koja je ovršena nakon što je dužnik prestao plaćati stambeni kredit. Matematičar objašnjava i pojam fiducijarnog osiguranja koji može biti dobra alternativa stavljanju stana ili kuće pod hipoteku prilikom uzimanja stambenog kredita.
Voditelj: Toni Milun
Urednica: Snježana Samac

Voditelj: Toni Milun
Urednik: Snježana Samac

Slike

Financijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražbaFinancijalac: Sudska i javnobilježnička dražba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.