poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 120

OPIS

Gđa Pilar opomene Isadoru, Minervu i Fedru da se ponašaju kao dame ili se neka prestanu predstavljati prezimenom svojih muževa. Fedra predloži Isadori i Minervi da tobože priznaju pogrešku i ispričaju se, ali da moraju ići s muževima na sva događanja jer će Gaviota uvijek biti prisutna. Isadora kaže Rodrigu da joj je jedino stalo do njegovog mišljenja. Želi da joj on nježnostima dokaže da mu Gaviota ništa više ne znači, ali on je podsjeti na uvjete pod kojima su se vjenčali. Aaron kaže Fedri da će Minerva odglumiti da je trudna, a dotle će oni potražiti ženu koja će im roditi dijete. Fedra kaže da je najbolje da on ostavi Minervu i oženi se Pamelom. Aaron ne želi da Rodrigo napusti Isadoru, da opet bude s Gaviotom i da mu ona rodi sina. Ljutite jer nisu pozvane na festival tekile, Minerva, Sofia, Isadora i Fedra žele da im šef Odnosa s javnošću objasni razlog. G. Santovena kaže Minervi da im Mariana Franco može sve objasniti.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.