SEZONA: 1

EPIZODA: 126

OPIS

Branka, unatoč obećanju Tomi da neće, ipak odlazi u vilu i napadne Editu, jer je Tomi oduzela kuću, a time i šansu da dobije Mašu.
Tomo vraća Editi ključeve kuće i zaprijeti Ranku neka se kloni njegove obitelji. Odlazi se naći s Katarinom od koje sazna da je Ranko aplicirao za Mašinog skrbnika, kao njezin stric.
I dok Ranko dovodi Mašu u vilu, nakon što je potpisao dokumentaciju i postao njen skrbnik, Tomo dolazi u Dom i shvaća da Maše tamo nema. Kada sazna da je Maša kod Ranka, Tomo u napadu bijesa napravi incident te završava u pritvoru.
Kako bi otkrio što zna o Snježani, Rus dočeka Sonju u njenoj sobi te ju prisili da ode s njim na „razgovor u Rankovu kuću. Sonja se oprašta od majke, sumnjajući da će je više ikad vidjeti.
Blaž je isplanirao prošnju Branke, no iznenađenje pođe po zlu i Branka umalo strada zbog zaručničkog prstena.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.