SEZONA: 7

EPIZODA: 1

OPIS

George Clarke vraća se u sedmoj sezoni svoje emisije "Čudesne zamisli" i kroz deset epizoda taj će nas poznati arhitekt s prijateljem i vrsnim majstorom Willom Hardiejem odvesti na put diljem Ujedinjenog Kraljevstva. U potrazi su za najinventivnijim i najekscentričnijim arhitektonskim pothvatima pionira projektanata malih prostora.
Od napuštenih pogona pročistača voda, podzemnih atomskih skloništa, pa do upravljačkih kabina komercijalnih letjelica i vozila za prijevoz stoke, ova serija pokazat će vam na koji način, uz viziju i inovativan dizajn, čak i najneobičniji prostor možemo učiniti predivnim. A u potrazi za inspiracijom, George odlazi u Japan. Ondje se inovacija i revolucionaran dizajn stapaju u jedno te stvaraju prostore koji ljude ostavljaju bez daha.
---
George putuje u Dudley gdje ekscentrični stolar Sam želi svoj podstanarski status zamijeniti slobodnim životom na vodi, i to u brodu koji je kupio za 5.000 funti.
Za to se vrijeme u Yorkshireu 29-godišnji dizajner Sam Thompson suočava s najvećim dizajnerskim izazovom u životu, rekonstrukcijom vozila za prijevoz stoke u luksuzni kamper.
U ovoj sezoni pratimo Georgea na putovanju po Japanu, gdje drevnu tradiciju spajaju s dizajnom budućnosti.
A što se tiče vlastitog poduhvata, George i Will inspiraciju pronalaze u staroj igrački - kućici na drvetu, zbog čega odluče izgraditi pravu, veliku kućicu na drvetu u kojoj će podjednako uživati i djeca, i odrasli.

Producent: Lizzie Wingham

Slike

George Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisliGeorge Clarke - Čudesne zamisli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Neimenovani projekt obitelji Irwin (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Srpski junaci srednjeg veka (2017)

    image
    „Srpski junaci srednjeg veka“ je igrano-dokumentarna TV serija realizovana prema ideji glumca i reditelja Radoša Bajića. Ovaj televizijski projekat gledaocima...
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Germany from Above (2010)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.