poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 33

OPIS

Aaron i Isadora vode ljubav, a zatim ona osjeti grižnju savjesti, no Aaron joj kaže da nema potrebe za osjećaj krivnje, jer im je to trebalo. Aaron šalje Marianu na imanje da motri Rodrigov posao, ali ona odbija otići na taj put. Bijesni Aaron joj kaže da ako tako uzvraća na povjerenje koje on ima u nju, mogla bi izgubiti posao. Mariana odustaje od svoje nakane. Aaron joj obeća i da će je imenovati direktoricom i kaže joj neka odabere auto koji želi koji će joj odbijati od plaće. James se oprašta od Acacije. Ona mu kaže da ju ujak zlostavlja i da je uz njega samo zato što će nakon njegove smrti sva zemlja biti njezina. James odluči ostati s njom. Rodrigo kaže Sofiji da je James odlučio ostati na Melitonovom ranču i kaže joj da je najbolje da ga zaboravi.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.