SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - talk show

OPIS

Nedjelja je idealan dan za odmor i druženje uz kavu u društvu Doris Pinčić Rogoznice. RTL donosi novi talk show „Na kavi kod Doris u kojem će gosti iz različitih sfera života komentirati aktualna zbivanja u zemlji i svijetu.
Tako će na vruću fotelju kod Doris sjesti javnosti dobro poznate osobe, ali i „obični ljudi koji nose zanimljive priče i iskustva. Studio showa „Na kavi kod Doris već je spreman, a voditeljica otkriva da se u njemu osjeća kao kod kuće.
„Atmosfera je ugodna, pomalo obiteljska. Vjerujem da će se tako osjećati i moji gosti, a naročito gledatelji kojima želimo donijeti aktualne priče na neki drugačiji način te se možda dotaknuti i tema o kojima se ne priča dovoljno često i dovoljno glasno, kaže Doris.
Osim aktualnih tema o kojima će se raspravljati, „Na kavi kod Doris će imati i dvije stalne rubrike novinarki Edite Misirić Vrkljan i Marije Pajić.

Slike

Na kavi kod DorisNa kavi kod DorisNa kavi kod Doris

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Quante storie (2016)

    image
  • IN magazin (2009)

    image
    Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Reporteri i novinari IN...
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Usijanje

    image
    Iz sve snage usijavamo razgovor, od ponedeljka do subote od 19:20 u Usijanju koji gori od vrućih tema koje te najviše interesuju. Voditeljke Silvija Slamnig i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.