poster

Dr. Oz: talk-show

The Dr. Oz Show (2009)

talk-show | SAD

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 6

EPIZODA: 5 - talk-show

OPIS

Dr. Oz ruši najveće mitove o salu na trbuhu u koje ste godinama vjerovali. Ako ste mislili da se sala s trbuha nemoguće riješiti, razmislite malo bolje! Science Bob i autorica 21-dnevne dijete za ravniji trbuh, Liz Vaccariello, gostuju kod dr. Oza ne bi li srušili mitove i pokazali kako izravnati trbuh. Otkrivamo i tri namirnice koje pomažu pri mršavljenju baš tog dijela tijela. Jeste li iscrpljeni? Dr. Oz vam otkriva sastojke koji podižu energiju i koji mogu pomoći baš svakoj ženi. A zatim dr. Oz progovara o stanju kojega se svi stide, o strašnom znaku starenja - sve rjeđoj kosi. Saznajte kako stati na kraj gubitku kose uz pomoć prehrane. A poslije, vrijeme je da upoznate našu junakinju! Kod dr. Oza gostuje nevjerojatna mlada žena koja je prevladala brojna ograničenja s kojima se susretala zbog autizma.
Odabrala: Martina Rajšek

Slike

Dr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. Oz

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Presseclub (1987)

    image
    Four to five journalists discuss current topics.
  • Cvrčak na sat

    image
  • Da pređemo na ti

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.