EPIZODA: 1

OPIS

Kroz 60 lokacija prikazujemo bogatstvo i ljepotu hrvatskog podmorja: slikom, prirodnim zvukovima, ambijentalnom glazbom i naracijom te animacijom prikaza mjesta zarona, GPS pozicije, dubine i ispisima vrsta koje gledatelji promatraju. U svakom filmu narator predstavlja nekoliko biljnih ili životinjskih vrsta ili opisuje tijek ronjenja. Raznovrsnim prikazom Hrvatske djelujemo edukativno i odgojno za one koji rone ili su ljubitelji podmorja. Za one koji u Hrvatsku dolaze kao gosti, šaljemo izvorne razglednice zemlje kojoj je ta ljepota njezina najveća vrijednost.
Montaža: Sonja Andračić
Snimatelj: Miro Andrić
Animacija: Marko Gereci
Kolorist: Nikola Bišćan
Tekst čitao: Miljenko Kokot
Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017.
Kampanel na Dugom otoku mjesto je nezamislivih oblika i boja. Šetnjom kroz ove podmorske vrtove crvenih i lepezastih rožnjača i žutih gerardija upoznat ćemo neke od njih.

Slike

Zaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otokZaronite s nama: Kampanel - Dugi otok

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Tiagov Balkan

    image
    Tijago Fereira je zbog ljubavi došao u Srbiju iz Brazila. Iako ta ljubav nije potrajala, pronašao je dve nove - ljubav svog novog života i ljubav prema Balkanu....
  • Horizon (1964)

    image
    British documentary series that covers a variety of subjects in science and philosophy.
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.