poster

Večer s Joolsom Hollandom

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)


SEZONA: 44

EPIZODA: 2

OPIS

Joolsu se u studiju pridružuje pjevač iz Glasgowa Paolo Nutini, koji se vraća na scenu nakon pet godina pauze, a izvest će pjesme sa svog novog albuma "Caustic Love".
Bend Royal Blood iz Brightona kod Joolsa će debitirati sa svojim spojem blueserskih rifova i rockerskih refrena.
S Novog Zelanda nam dolazi Neil Finn, koji je tijekom godina u više navrata nastupao kod Joolsa u raznim kombinacijama. Sad će izvesti nekoliko pjesama sa svog albuma "Dizzy Heights". Svoj debi na britanskoj televiziji imat će i kantautorica koja živi u New Yorku, Joan Wasser, poznatija pod pseudonimom Joan As Police Woman. Izvest će nam pjesmu s njezinog hvaljenog albuma "The Classic". Peteročlani sastav iz Brooklyna, Lucius, izvodi nam pjesme s albuma "Wildewoman".
Pjevačica Zara McFarlane rođena je u Dangenhamu u istočnom Londonu u obitelji jamajčanskog podrijetla, a opisuju je kao 'najinteresantniju jazz pjevačicu kakva se već godinama nije pojavila'. Sa svojim će kvartetom izvesti klasični hit reggaea "Police and Thieves" s albuma "If You Knew Her".

Slike

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.