poster

Etnoforenzičari: Dozvola za pušenje

Etnoforenzičari: Dozvola za pušenje (2017)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Ivo Kuzmanić

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Duhan je herba fiscalis, tj. fiskalizirana biljka. Europski su, naime, vlastodršci još prije nekoliko stoljeća shvatili da je duhan pametnije oporezivati nego li ga zabranjivati. Međutim, sve što se oporezuje odmah postaje i predmetom utaje ili šverca, pa se to dogodilo i s duhanom. I to je tema kojom će se u ovoj epizodi baviti etnoforenzičari, agenti Lošo i Bedi. Na putu istrage susret će se s legalnim proizvođačima duhana i njihovim problemima, s policijom, koja nastoji suzbiti crno duhansko tržište u Hrvatskoj, te s pravim, originalnim hercegovačkim švercerima!

Scenarist:
Producent: Sanja Ivančin

Slike

Etnoforenzičari: Dozvola za pušenjeEtnoforenzičari: Dozvola za pušenjeEtnoforenzičari: Dozvola za pušenjeEtnoforenzičari: Dozvola za pušenjeEtnoforenzičari: Dozvola za pušenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nešto sasvim lično

    image
    Emisija "Nešto sasvim lično" donosim nam prikaz života poznatih književnika i umjetnika.
  • Očima taoca (2019)

    image
    Dokumentarna serija „Očima taoca“ prikazuje potresne priče pojedinaca koji su doživjeli talačku situaciju. Riječ je o ljudima koji su uspjeli preživjeti to...
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.