poster

Kako danas živimo

THE WAY WE LIVE NOW (2001)

Režiser: David Yates

EPIZODA: 5

OPIS

Dok se Paul u Meksiku bori s nedostatkom novca, stiže Fisker. On mu otkriva da Melmottea ne zanima izgradnja pruge, već da samo želi izvući novac od dioničara. Hetta obazrivo priopćava Marie da je Felix ravnodušan prema njoj, što Marie istodobno i razljuti i ražalosti. Paul se vraća u London, odlučan u namjeri da razotkrije Melmottea. Ipak, prvo posjećuje Hettu. Usprkos tome što bi uskoro mogao ostati bez ijednog novčića, on je zaprosi i ona pristaje. Paul odlazi to javiti gđi Hurtle, koja vijest prima prilično hladno. Kada Felix sazna da mu se sestra zaručila, ne gubi ni časa te joj kaže da Paul već ima zaručnicu, gđu Hurtle. Dotle Melmottea izabiru za zastupnika u Parlamentu. Odmah po dolasku u Donji dom zbunjuje ga složeni protokol. Hetta govori potresenom Paulu da je njihovoj vezi došao kraj. Ruby se kriomice sastaje s Felixom. Kada shvati da je on nema namjeru oženiti, pokuša prekinuti vezu, ali Felix postaje vrlo neugodan. John Crumb nailazi u pravom trenutku i spašava Ruby te time osvaja njezino srce. U novinama izlazi članak u kojem Paul otkriva istinu o Melmotteu i željeznici, što sve uzdrma. Razdirana osjećajima prema Paulu, Hetta posjećuje gđu Hurtle kako bi saznala je li joj Felix rekao istinu i jesu li njih dvoje doista još u vezi.

Slike

Kako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.