poster

Kako danas živimo

THE WAY WE LIVE NOW (2001)

Režiser: David Yates

EPIZODA: 3

OPIS

U London stiže Georgiana Longestaffe, pomalo snob, u potrazi za mužem. Nevoljko odsjeda kod Melmotteovih. Melmotte objavljuje da će se Marie udati za jednog od svojih prosaca, lorda Nidderdalea. Marie kaže Felixu da ima nešto svog novca i daje mu do znanja da će se suprotstaviti ocu. Uz pomoć sluškinje Didon počinje planirati bijeg s Felixom. Paula brine što Melmotte odbija razgovarati o konkretnim radovima na željezničkoj pruzi, te odlučuje sam otići u Meksiko i provjeriti kako projekt napreduje. Odlazak u Meksiko koristi kao izgovor za posjet Hetti. Prije nego što uspije reći sve što mu je na duši, prekidaju ga Roger i njegova majka, no usprkos tome uspijeva Hetti dati do znanja što osjeća prema njoj. Felix se i dalje viđa s Ruby, no popušta pod Marienim nagovorima i pristaje pobjeći s njom. Paul je prinuđen odvesti gđu Hurtle na more preko vikenda i tamo, na svoj užas, sreće Rogera.

Slike

Kako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimoKako danas živimo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.