poster

Obavještajci

Spooks (2002)

Režiser: Bharat Nalluri

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Nagrađivana napeta BBC-jeva špijunska drama po šesti put kreće na opasnu vožnju svijetom okrutnih terorista, međunarodnih zataškavanja i podmuklih dvostrukih agenata. Nedugo nakon što su preživjeli napad na London Barrier, Adam i Ros otkrivaju da Londonu predstoji još veća prijetnja. Dok se svim silama trude osujetiti napad koji bi mogao ugroziti povijesni mirovni sporazum između Velike Britanije i Irana, obavještajci nesvjesno puštaju na slobodu nemilosrdnoga ubojicu. No kad je posrijedi virus koji se ponaša kao plućna kuga, nema pregovora. Kad Zafa otmu naoružani plaćenici, ekipa uvidi da u igri velikih uloga oni imaju veoma loše karte. Noćne more polako se obistinjuju, a Londonu prijeti potpuno uništenje.

U šestoj sezoni obavještajci se također obračunavaju s nepokornim CIA-inim agentom kojeg motivira jedino pohlepa, a otkrit će i ilegalne američke špijunske avione te makinacije sumnjive organizacije koja pomaže iransko nuklearno naoružavanje bez obzira na posljedice. Kad je Adamu podvaljeno ubojstvo novinara, ispostavi se da će ga veza s diplomatovom ženom skupo stajati. Šesta sezona donosi i ponešto novoga. Sve gori odnosi SAD-a i Irana, te očajni pokušaji MI5 da spriječi rat, samo su pozadina napetih epizoda.
Serija se ističe brojnim nagradama. Dobitnica je BAFTA-e za najbolju dramsku seriju 2003., a u istoj kategoriji osvojila je i nagrade Broadcast 2002. i RTS Programme 2004.

Sedma sezona ove nagrađivane dramske serije donosi nam još zanimljiviju priču! Glumačkoj se postavi pridružuje ljepuškasti Richard Armitage u ulozi Lucasa Northa, agenta obavještajne službe MI5. Nakon što je pet godina proveo u ruskom zatvoru, vraća se na posao, gdje ga srdačno dočekuje šef službe i stari prijatelj Harry Pearce, koji je odigrao ključnu ulogu u njegovu puštanju. Lucas žarko želi odmah početi raditi zato što je Odjel D na zadatku koji je usko povezan s Rusijom. No može li se nakon svega što je proživio Lucasu slijepo vjerovati? Okosnica sedme sezone klasična je špijunaža. U svijetu u kojem se nikomu ne može vjerovati i u kojem se ništa ne uzima zdravo za gotovo, ekipa će morati prekrižiti tehnologiju i uzdati se u vlastitu pamet jer će se suočiti s najodlučnijim i najopasnijim neprijateljima dosada.

Slike

ObavještajciObavještajci 01Obavještajci 02Obavještajci 03Obavještajci 04Obavještajci 05Obavještajci 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Žica (2002)

    image
    David Simon, tvorac i suautor HBO-ove miniserije „The Corner“, koja je osvojila tri nagrade „Emmy“, donosi nam ovu neuljepšanu i krajnje realističnu HBO-ovu...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.