Nagrađivana napeta BBC-jeva špijunska drama po šesti put kreće na opasnu vožnju svijetom okrutnih terorista, međunarodnih zataškavanja i podmuklih dvostrukih agenata. Nedugo nakon što su preživjeli napad na London Barrier, Adam i Ros otkrivaju da Londonu predstoji još veća prijetnja. Dok se svim silama trude osujetiti napad koji bi mogao ugroziti povijesni mirovni sporazum između Velike Britanije i Irana, obavještajci nesvjesno puštaju na slobodu nemilosrdnoga ubojicu. No kad je posrijedi virus koji se ponaša kao plućna kuga, nema pregovora. Kad Zafa otmu naoružani plaćenici, ekipa uvidi da u igri velikih uloga oni imaju veoma loše karte. Noćne more polako se obistinjuju, a Londonu prijeti potpuno uništenje.

U šestoj sezoni obavještajci se također obračunavaju s nepokornim CIA-inim agentom kojeg motivira jedino pohlepa, a otkrit će i ilegalne američke špijunske avione te makinacije sumnjive organizacije koja pomaže iransko nuklearno naoružavanje bez obzira na posljedice. Kad je Adamu podvaljeno ubojstvo novinara, ispostavi se da će ga veza s diplomatovom ženom skupo stajati. Šesta sezona donosi i ponešto novoga. Sve gori odnosi SAD-a i Irana, te očajni pokušaji MI5 da spriječi rat, samo su pozadina napetih epizoda.
Serija se ističe brojnim nagradama. Dobitnica je BAFTA-e za najbolju dramsku seriju 2003., a u istoj kategoriji osvojila je i nagrade Broadcast 2002. i RTS Programme 2004.

Sedma sezona ove nagrađivane dramske serije donosi nam još zanimljiviju priču! Glumačkoj se postavi pridružuje ljepuškasti Richard Armitage u ulozi Lucasa Northa, agenta obavještajne službe MI5. Nakon što je pet godina proveo u ruskom zatvoru, vraća se na posao, gdje ga srdačno dočekuje šef službe i stari prijatelj Harry Pearce, koji je odigrao ključnu ulogu u njegovu puštanju. Lucas žarko želi odmah početi raditi zato što je Odjel D na zadatku koji je usko povezan s Rusijom. No može li se nakon svega što je proživio Lucasu slijepo vjerovati? Okosnica sedme sezone klasična je špijunaža. U svijetu u kojem se nikomu ne može vjerovati i u kojem se ništa ne uzima zdravo za gotovo, ekipa će morati prekrižiti tehnologiju i uzdati se u vlastitu pamet jer će se suočiti s najodlučnijim i najopasnijim neprijateljima dosada.

Bilo je na kanalima:

PINK Family  Elta 1 HD  ZDFneo  STAR Movies  STAR Crime  STAR  RTS1  RT Vojvodina 1  ZDF  HTV2  BHT1  HTV1  

PREPORUKE
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • 911 (2018)

    image
    Dramska serija koja istražuje živote i karijere policajaca, bolničara i vatrogasaca, ljudi koji prvi dolaze na mjesta nesreće i riskiraju svoje živote kako bi...
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Der Bozen-Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.