poster

Čuda svijeta: Hram Sri Ranganathaswamyja

World's Wonders


Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 13

OPIS

Uputite se na još jedno nezaboravno putovanje i otkrijte neke od najvećih svjetskih divota, koje slave kreativnost, domišljatost i snagu ljudske mašte.
Otputujte u najudaljenije dijelove svijeta: od Šibama, pustinjskog Manhattana u Jemenu, do Kižija, bajkovite crkve u snježnim nanosima Rusije. Pogledajte kako je grad uspijevao u zabačenim podzemnim špiljama u Turskoj, kako su redovnici živjeli doslovno na rubu u visećem samostanu u Kini, popnite se na razinu glamura navrh Rockefellerova centra na Manhattanu.
Sav je sadržaj iz arhiva BBC-ja te daje jedinstven uvid u mjesta i nenadmašan prikaz događaja koji su promijenili svijet.

Slike

Čuda svijeta: Hram Sri RanganathaswamyjaČuda svijeta: Hram Sri RanganathaswamyjaČuda svijeta: Hram Sri RanganathaswamyjaČuda svijeta: Hram Sri RanganathaswamyjaČuda svijeta: Hram Sri Ranganathaswamyja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Policija za životinje - Philadelphia (2008)

    image
    'Policija za životinje - Philadelphia' bori se protiv zlostavljanja i okrutnosti prema životinjama. Ovaj serijal donosi Vam necenzurirane prikaze životinja nad...
  • Neobjašnjeno s Williamom Shatnerom (2019)

    image
    Znanstvenici su uključeni u beskrajnu potragu za razumijevanjem golemog svemira u kojem živi naš planet. Postoje li galaksije slične našoj? Mogu li biti sposobne...
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.