poster

Pseća ophodnja

Dog Squad (2011)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Zavirite u život nekih od najmarljivijih pasa na svijetu. To su radni psi koji dane provode u ophodnji na cestama, u susjedstvima, zračnim lukama i nacionalnim parkovima. Pratite svoje omiljene junake - policajca Teda, psa za otkrivanje droge i njegova partnera Mauricea; Liz i njezina psa tragača bigla Watchmana koji predano radi svoj posao u zračnoj luci u Aucklandu; te policijsku ekipu psećeg Delta tima Lyala i Brocka koji su nedavno primili nagradu za hrabrost. Pratite ove predane pse i njihove voditelje u južnom Aucklandu na Novom Zelandu dok obavljaju svoje svakodnevne zadatke za policiju, zatvorski sustav, osiguranje zračnih luka i Ministarstvo zaštite okoliša.
Jason i Farris iz ekipe Delta izlaze na ulice Whaganuija i hvataju se u koštac s pljačkašima, prekidaju ulične tučnjave i smiruju posvađane susjede. Ekipa u Taurangi lovi palikuće i juri gradom za provalnicima. Neki policijski psi obučeni su za traženje droge koja se krijumčari preko državnih granica, a drugi prate miris velike količine novca. Pseća ekipa Ministarstva zaštite okoliša na krajnjem jugu ulazi u trag mladuncima novozelandske sultanke (takahe) koji su se nedavno izlegli.

Slike

Pseća ophodnjaPseća ophodnjaPseća ophodnjaPseća ophodnjaPseća ophodnjaPseća ophodnjaPseća ophodnjaTCB

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gospodari rata (2012)

    image
    Serijal prati putovanja Seana Richa i njegove ekipe stručnjaka koji diljem Amerike pronalaze, testiraju i prodaju jedinstveno oružje i oklope.
  • Brak na Prvu SAD (2014)

    image
    Neke osobe čitav život traže pravog partnera za sebe, a tri para iz realityja “Brak na prvu”, prema savjetima stručnjaka za brak, odlučili su se na veliki korak...
  • Izgubljeno zlato Drugoga svjetskog rata (2019)

    image
    Legenda kaže da je u filipinskoj prašumi zakopano blago neizmjerne vrijednosti - sada tim američkih stručnjaka, uz pomoć jedinog preživjelog svjedoka, pokušava...
  • Prokletstvo zlata iz Građanskog rata (2018)

    image
    Kevin Dykstra and his team base their search for Civil War Gold in Michigan on a deathbed confession from a lighthouse keeper in the 1890s.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.