poster

Noćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstama

Noćni kolegij (2016)

Hrvatska

EPIZODA: 15

OPIS

Odrastanje je možda najvažnije razdoblje u životu čovjeka. Poruke koje će u tom razdoblju primiti, a pod poruke ne mislimo samo na mobitele, kao i poduke, mogu utjecati na to u kakvu će se osobu adolescent formirati. Stoga smo posjetili Katolički bogoslovni fakultet i profesoricu Valentinu Mandarić koja na svojim predavanjima pokušava osposobiti studente za kritičko reflektiranje društvenog, socijalnog, političkog, crkvenog i religioznog ambijenta u kojem odrastaju mladi. A u novoj epizodi "Noćnog kolegija" svi ćemo se podsjetiti koje su to vrijednosti s kojima smo i mi odrastali.
Kod odrastanja važno je samo, da što više naučimo i znamo. Od početka pa do kraja, učenje nas vječno spaja. Učite s nama na HRT3!

Slike

Noćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstamaNoćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstamaNoćni kolegij: Zaštita i upravljanje životinjskim vrstama

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.