SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Gđa Bradley posjećuje svoju staru prijateljicu Isobel Marchmont koja živi u ukletoj ladanjskoj kući The Laurels i time priziva duhove prošlosti.
Jedan od duhova uvijek se pojavljuje u obličju vojnika. Isobel je izgubila tri sina u ratu, a njezina kći Lacey udala se za jedinog preživjelog, njihova prijatelja satnika Douglasa Prideauxa. Unatoč tome što je Lacey konačno rodila dugo i željno očekivanog nasljednika, njihov dom nije ispunjen srećom.
Progone li sjećanja na rat još uvijek sve stanare ove kuće, kako poslugu tako i gospodare? Ili se uzrok napetost krije u događajima iz bliže prošlosti? Isobel se posvećuje brizi o svom prekrasnom vrtu prepunom lovorika, potpuno nesvjesna zbivanja koja prijete sigurnosti njezinog doma.
Dolazak gđe Bradley iznenadi sve ukućane, budući da im je duhom odsutna Isobel zaboravila reći da im dolazi gošća. Kuharica gđa Parkin otvara joj vrata vidno usplahirena; na prvi se pogled vidi da se odjenula u žurbi i pritom zaboravila navući steznik.
Nije jasno zašto je gđa Parkin bila neodjevena usred bijela dana, no sve postaje još čudnije kad je pronađu mrtvu u vrtu. Sumnja se da je umrla od srčanog udara. Ili bar Isobel to žarko želi vjerovati.

Slike

Istrage gđe BradleyIstrage gđe BradleyIstrage gđe BradleyIstrage gđe BradleyIstrage gđe BradleyIstrage gđe Bradley

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Tabu (2017)

    image
    Smještena u 1814., mračna miniserija TABU prati Jamesa Keziu Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka koji je otišao do kraja svijeta i vraća se nepovratno promijenjen....
  • Ekipa za očevid (2000)

    image
    U gradu kocke i zabave, koji živi danonoćno, kriminal nikada ne spava. Las Vegas je grad instant-uspjeha, prepun igara na sreću za one naivne i sretne, krcat...
  • Plava krv (2010)

    image
    Serija prati život obitelji Reagen, čija je glava obitelji Frank Reagan (Tom Selleck), policijski načelnik. Njegova kći Erin (Bridget Moynahan) je pomoćnik...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.