SEZONA: 2

EPIZODA: 83

OPIS

Mile i Stipe završe u Zagrebu kod Marka koji im dogovori susret s predsjednicom. No, na Pantovčak stignu prekasno pa jedino što uspiju je proslijediti pismo za nju. Ubrzo stigne odgovor predsjednice: neće doći u Oštrovac. Don Anti ta kap prelije čašu pa odbija dalje vršiti dužnosti u Oštrovcu. Barbara odluči preuzeti na sebe blagoslove koje traže seljani pa im blagoslovi kuće i Ikinu ovcu koja je na umoru. Dario je u problemu: stigla mu je davno naručena nadgrobna ploča za 'Mladena' i za nju je prisiljen dati zadnje pare. U strahu od Stanislavovih pajdaša, od Josipa zatraži da mu nabavi pištolj. Josip spoji Darija sa Srećkom koji mu obeća legalno nabaviti pištolj, ali ga ukrade Mati koji u štaglju provodi romantične trenutke s Tinom. Dario, okrivljujući Stanislava za sve nedaće koje su mu se dogodile, zapuca na nadgrobnu ploču, ali se metak odbije u njega.

Slike

Kud puklo da pukloKud puklo da pukloKud puklo da puklo 01Kud puklo da puklo 02Kud puklo da puklo 03Kud puklo da puklo 04Kud puklo da puklo 05Kud puklo da puklo 06Kud puklo da puklo 07Kud puklo da puklo 08Kud puklo da puklo 09Kud puklo da puklo 10Kud puklo da pukloKud puklo da puklo 11Kud puklo da puklo 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.