Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(133 glasova)

Radnja serije 'Kud puko da puklo' smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorica Katarina (Mirna Medaković) koja zbog djedove oporuke dolazi živjeti u Oštrovac. Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu.

Kako je selo na rubu propasti – mladi odlaze, nema perspektive – ovaj novac bi mogao značiti njegov spas. Zato će selo, barem ispočetka, raditi sve kako bi Đurine unuke „istjeralo“ i dobilo taj milijun. Na čelu mjesnog odbora je Damirov otac Mile (Milan Štrljić), dok njegov ljutiti oponent Sveto (Žarko Radić) radi sve kako bi zasjeo na njegovu poziciju. U odboru su još i konzervativna učiteljica Barbara (Ecija Ojdanić), svećenik Mirko (Ivan Herceg), Milin najbolji prijatelj Stipe (Miodrag Krivokapić) i Ane (Barbara Vicković), vlasnica lokalne krčme. Svaki od njih, osim svećenika, vidi nekakav svoj interes u „tjeranju“ Đurinih unuka iz sela, ali to ne smiju raditi preočito i javno. Đurini unuci se tako moraju boriti i sa selom i sa svakodnevnim egzistencijalnim nedaćama – u Đurinoj kući nema ni struje ni vode pa je njihov boravak u selu na neki način i bitka za preživljavanje u uvjetima na koje kao gradska djeca nisu navikli. Da situacija bude još teža, u borbi za Đurin milijun, nisu jedinstveni nego Tomislav, pod velikim utjecajem svoje majke Milice, radi sve kako bi Krešu i Katarinu eliminirao kao potencijalne nasljednike i sav novac zadržao za sebe.

Kako Damir jako brzo počne razvijati osjećaje prema Katarini, to će zajedno s prijateljima: Svetinim sinom, lokalnim majstorom Josipom (Asim Ugljen) i Stipinim sinom Ljubom (Stjepan Perić), lokalnim policajcem, pomagati Katarini i unucima da im život u mjestu bude što lakši i tako dolaziti u sukobe i s ocem i s ostalim mještanima, a posebice s Aninom kćerkom Snježanom (Jagoda Kumrić) koja je zaljubljena u njega i želi da Katarina ode. I Katarina će uskoro početi osjećati nešto prema Damiru, ali će se kočiti zbog zaručnika kojeg ima u Zagrebu pa će njeno ponašanje Damira prilično zbunjivati. Uz te vanjske prepreke, između nje i Damira postoje i na prvi pogled nepremostive zapreke u karakterima. On je pomalo konzervativni lokalni galeb koji misli da zna „što žena treba i gdje joj je mjesto“ dok je Katarina emancipirana i snažna ličnost, tvrdoglava na djeda Đuru. Ovako postavljena ljubavna priča garantira i komične i romantične zaplete u maniri klasičnih romantičnih komedija, dok su svi ostali živopisni likovi, kako seljani tako i obitelji Đurinih unuka u gradu, garancija zapleta u kojima će se komične situacije ispreplitati sa stvarnim i životnim problemima.

Prva sezona završila je sretnim završetkom. Unuci su osvojili nasljedstvo kojim su spasili selo od ovrhe, a ostatak novca su odlučili uložiti u gradnju hotela na seoskom zemljištu. Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, no nizom nesretnih komičnih okolnosti on pogiba u hotelu. Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se nastani sa svojom obitelji u Oštrovcu te pokuša doći do zakopanog blaga. Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario se odluči baviti poljoprivredom. S vremenom otkrije da u tome uživa i da je u tome poprilično uspješan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim kćerima (Tina i Sara), te sve manje misli na dijamante. Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna pronaći dijamante.

Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mile (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dvije obitelji ubrzo počinju izluđivati jedna drugu, pojavljuje se niz humorističnih generacijskih i karakternih obiteljskih nesuglasica. Od novih likova upoznat ćemo i seoskog policajca Matu (Petar Burić), Darijeve kćerke Tinu (Monika Mihajlović) i Saru (Katja Rožmarić), te brojne druge likove koje će život u Oštrovcu učiniti vrlo živopisnim i zabavnim.

Emitovanje na kanalima:

Nova Series  

Bilo je na kanalima:

Nova S  Nova BH  NOVA TV  B92  TV Vijesti  Prva MAX  FTV  RTRS  Prva  KLASIK  

Sljedeće epizode:

Danas
11:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 4 ®
Danas
15:20
Kud puklo da puklo 1, ep. 4 ®
Danas
20:50
Kud puklo da puklo 1, ep. 5
Danas
01:10
Kud puklo da puklo 1, ep. 5 ®
sutra
07:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 5 ®
sutra
11:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 5 ®
sutra
15:20
Kud puklo da puklo 1, ep. 5 ®
sutra
20:50
Kud puklo da puklo 1, ep. 6
sutra
01:10
Kud puklo da puklo 1, ep. 6 ®
petak
07:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 7 ®
petak
11:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 7 ®
petak
15:20
Kud puklo da puklo 1, ep. 7 ®
petak
20:50
Kud puklo da puklo 1, ep. 8
subota
01:10
Kud puklo da puklo 1, ep. 8 ®
subota
07:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 8 ®
subota
11:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 8 ®
subota
15:20
Kud puklo da puklo 1, ep. 8 ®
subota
20:50
Kud puklo da puklo 1, ep. 9
nedjelja
01:10
Kud puklo da puklo 1, ep. 9 ®
24. 3. 2024.
07:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 9 ®
24. 3. 2024.
11:30
Kud puklo da puklo 1, ep. 9 ®
24. 3. 2024.
15:20
Kud puklo da puklo 1, ep. 9 ®
24. 3. 2024.
20:50
Kud puklo da puklo 1, ep. 10
25. 3. 2024.
01:10
Kud puklo da puklo 1, ep. 10 ®
PREPORUKE
  • Mafija ubija samo ljeti (2016)

    image
    Radnja serije se dešava u Palermu. Giammarresi su obična porodica i ulaze u koštac sa problemima koje nose svakodnevni život. Reklo bi se da to i nisu neki...
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.