SEZONA: 7

EPIZODA: 1 - Picking Up The Pieces

OPIS

U novoj, sedmoj sezoni ove kanadske obiteljske serije nastavljamo pratiti život na ranču Heartland, smještenom u prekrasnom krajoliku u podnožju Stjenjaka, u blizini izmišljenog grada Hudsona u Alberti. Amy Fleming i njezina starija sestra Lou, zajedno sa svojim djedom Jackom, nastavljaju se nositi s izazovima vođenja ranča koji je u vlasništvu njihove obitelji već šest naraštaja. Heartland nije nalik na ostale rančeve - to je ranč posvećen konjima čiji je posebni cilj liječenje zapostavljanih konja te pronalaženje novog doma za njih. Amy je od svoje pokojne majke naslijedila posebnu vještinu razumijevanja i liječenja takvih konja.
Na kraju šeste sezone, Tim je pronašao Jacka kako leži u snijegu, a pokraj njega je stajao njegov vjerni konj Paint. Dok je Tim u žurbi mobitelom zvao pomoć, u daljini se odvijao vatromet povodom proslave Georginog rođendana koji je započeo u nešto ozbiljnijem tonu budući da nitko nije znao gdje je Jack.
Na početku sedme sezone saznajemo da ranč Heartland sada vodi Tim koji je donio neke odluke s kojima se Jack najvjerojatnije ne bi složio. Među ostalim, na ranč je doveo ovce.
Amy i Ty su sretno zaručeni te tako ostane tijekom cijele sezone. Budući da Ty pohađa veterinarski fakultet ipak još nije vrijeme za vjenčanje. Amy ponovno radi s konjima te počinje suradnju s vrlo važnim klijentom - princem s Bliskog istoka - koji tijekom sezone počinje iznimno cijeniti njezine vještine, a Amyn se život nađe u opasnosti upravo zbog jednog od njegovih konja. Georgie se smirila te se napokon osjeća punopravnim članom obitelji, ali Mallory Wells odlučuje slijediti svoje srce te napušta Hudson uz vrlo dirljivi oproštaj.
Serija Heartland i dalje je priča o jednoj obitelji koja ostaje zajedno tijekom dobrih i loših vremena. Serija dočarava stvarni život običnih ljudi koje je publika s vremenom toliko zavoljela. Zgode su prikazane na realističan, napet, ali i duhovit način te su prožete komedijom, dramom, pustolovinom i romansom, a odvijaju se u prekrasnom planinskom predjelu Alberte. Dakako, tu su i konji.
Serija Heartland utemeljena je na popularnom serijalu knjiga autorice Lauren Brooke te je snimljena u produkciji tvrtki Dynamo Films iz Toronta i SEVEN24 Films iz Calgaryja.
Izvršni producenti su Michael Weinberg, Tom Cox (Brokeback Mountain) i Jordy Randall (Tom Stone)m producent je Jamie Paul Rock (The Kennedys), a izvršna producentica i glavna scenaristica je Heather Conkie (Dark Oracle).
Scenaristi su: Leila Basen, David Preston, Mark Haroun, Ken Craw, Kate Schlemmer i Pamela Pinch, redatelji: Dean Bennett (koji je režirao 4 epizode) te Stefan Scaini, Jim Donovan, Grant Harvey, David Frazee, Eleanore Lindo, Stephen Reynolds i Chris Potter (koji su svaki režirali po dvije epizode).


1. epizoda: PICKING UP THE PIECES

Dok se obitelj prilagođava nedavnim promjenama na ranču, Amy shvaća da se ponovno mora usredotočiti na rad s konjima. U međuvremenu Georgie promišlja o svojoj odluci da pozove Petera na ples posvećen očevima i kćerima, a Tim uvodi novi kontroverzni način zarade na Heartland.

Slike

HeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartland

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Glas srca (2014)

    image
    Mlada učiteljica Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), navikla na život u visokom društvu, odlazi raditi u Coal (Hope) Valley, gradić u zapadnoj Kanadi, u kojem...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • Plač violine (2007)

    image
    Inspirirana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi odanosti i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.