poster

Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)

Bajkovita Hrvatska (2014)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 26

OPIS

Svetvinčenat, Savičenta, San Vincenti, tri naziva istog mjesta kojima je polazište u imenu zaštitnika, hispanskog mučenika sv. Vincencija i istoimenoj opatiji oko koje se razvio gradić u Istri. Glavnim trgom, popularno zvanim Placa, dominira kaštel Grimani, najsačuvaniji u Istri i najveća savičentska građevina koja je već stoljećima simbol mjesta, a nekad davno bila je odredište vlastele, gostiju, vojnika, trgovaca i putopisaca.

Naratorica: Paula Jusić

Producent: Paula Jusić

Slike

Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)Bajkovita Hrvatska: Svetvinčenat (Savičenta - San Vincent)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kvadratura kruga

    image
    U matematici, najveća zagonetka je kvadratura kruga. U životu, to je čovek. Kvadratura kruga bavi se ljudima koji su ostavili trag više u odnosu na okruženje:...
  • Vrhunski ribiči (2018)

    image
  • Exploziv

    image
    U kratkoj dokumentarnoj formi prikazuju se četiri tematski različite, lične priče koje obrađuju po jedan izuzetan događaj u životu glavnih aktera, bez obzira da...
  • Regioskop

    image
    Dokumentarni filmovi.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.