poster

Sve u šest: magazin

Sve u šest (2015)

Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 206 - magazin

OPIS

Novinari popularne magazinske emisije prate aktualnosti, kako u životnim, tako i u šoubiz temama. U prvoj epizodi, nakon kraće pauze, donosimo intervju sa Zdravkom Čolićem, istražujemo isplati li se uistinu kupovati hranu i kućne potrepštine u BiH, Srbiji i Sloveniji te mnoge druge zanimljive teme. Sve što trebate možete pogledati u „Sve u šest od ponedjeljka do petka u 18 sati na RTL Televiziji!
Antonija Stupar Jurkin vodi nas kroz teme o kojima svi raspravljamo u krugu obitelji, prijatelja ili jednostavno uz popodnevnu kavu na omiljenom nam mjestu, zapravo o pravim, životnim temama. Kako uštedjeti, napraviti ručak s malo namirnica, što može pomoći u odgoju djecu, jesu li muškarci s Marsa, a žene s Venere, kako odabrati vrtić, pokazati koliko su nečiste stvari koje svakodnevno koristimo… - samo su neke od tema koje će se obrađivati svakim radnim danom.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.