SEZONA: 1

EPIZODA: 167

OPIS

Milica otima Tomislava i kreće prema Oštrovcu. Kada shvati da će Tomislav uzeti milijun, Marko s Damirom i Katarinom sjeda u auto, jureći Tomislava i Milicu. No, 24 sata je isteklo i Oštrovčani slave svoj milijun. Mile i Sveto odlaze s odvjetnikom po novac. Odvjetnik se polakomi i traži proviziju, no Oštrovčani ga glatko odbiju. Na odmorištu uz cestu, Sveto sretne Vjeku i Mrkog te se prepadne da su oni čuli za novce. Mile mu pomogne da ih se riješi i na trenutak ostavlja odvjetnika s novcima. Kad dođu u selo, advokat brzo odlazi, a seljani se posvađaju oko novaca. Sveto je da se nešto ostavi i za "troškove", tj. njih, Barbara ima u vidu uređenje škole, Ane, Stipe i Mile su da se novci vrate Došenima po dogovoru. Damir, na Zdenkinu inicijativu, isprosi Katarinu. Katarinina vijest uspije smiriti novi sukob između Marka i Milice, a Višnja priređuje feštu. Tomislav uživa u ulozi heroja sela. Mladi su mu posebno zahvalni, pa on malo preuveličava svoju gestu. Zabrinut je zbog Miličine reakcije. Kada seljani shvate da je odvjetnik u bjegu s njihovim novcima, svi se mobiliziraju. U potjeru se uključuje i inspektor Rakić, koji presretne odvjetnika koji pobjegne u šumu pješice. Rakić službeno podijeli informacije Vjeki i Mrkom. Sad su svi u lovu. Odvjetnika okruže, s jedne strane Oštrovčani, s druge Krasinčani. No, na iznenađenje sviju, on se baca niz liticu.

Slike

Kud puklo da pukloKud puklo da pukloKud puklo da puklo 01Kud puklo da puklo 02Kud puklo da puklo 03Kud puklo da puklo 04Kud puklo da puklo 05Kud puklo da puklo 06Kud puklo da puklo 07Kud puklo da puklo 08Kud puklo da puklo 09Kud puklo da puklo 10Kud puklo da pukloKud puklo da puklo 11Kud puklo da puklo 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.