SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - zabavno-dokumentarna emisija

OPIS

U 10. epizodi pogledajte s kakvim se sve neobičnim sitacijama u deset dana susreću dvije Višnje. Višnjica (43), urbana zagrebačka mama, živi s dvije kćeri Jelenom (19) i Paolom (5), a managerski posao kojim se već dugo bavi nije je spriječio da se upusti u avanturu zvanu Mijenjam ženu. Suprug Darko (45), s kojim je u drugom braku, već je naviknuo na nesvakidašnje poteze svoje pričljive i temperamentne žene, a ulogu zamjenskog supruga je prihvatio s puno duha i entuzijazma. Žive u prostranoj kući, a posjeduju ranč na Plitvicama i kamp kućicu, 2 auta, bicikl, motor, jahtu i čamac. Tako će zamjenska mama imati priliku uživati u svim luksuzima svoje nove obitelji.
Višnja (30) dolazi sa žumberačkih brega iz sela Svrževo. Dani ove, na prvi pogled, klasične seoske domaćice prolaze svojim ustaljenim tijekom u brizi za djecu Magdalenu (4) i Luciju (2), supruga Željka (42) te svekra Stjepana (72). Ispričat će nam i kako je svog supruga upoznala preko bivšeg muža koji je bio njegov prijatelj... Naravno, tu su i domaće životinje - kokoši, svinje, ovce te kućni ljubimci koji svakodnevno zahtijevaju svoj dio vremena i pažnje.
Doručak u krevet, tamburice, romantika na konjskim saonicama te godišnjica braka, samo su dio onoga što su Višnje doživjele u novim obiteljima, a kakve je tragove na njih, pa i na cijelo jedno selo ostavila ova desetodnevna avantura saznat ćemo u današnjoj emisiji.

TRAJANJE: 60 min

Slike

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tiagov Balkan

    image
    Tijago Fereira je zbog ljubavi došao u Srbiju iz Brazila. Iako ta ljubav nije potrajala, pronašao je dve nove - ljubav svog novog života i ljubav prema Balkanu....
  • Prometej

    image
    U Prometeju, emisiji koja popularizira svijet znanja i novih spoznaja, danas pogledajte: U rubrici Big bang o čitanju knjiga kao sasvim jedinstvenom fenomenu...
  • Beogradsko blago

    image
    U ovoj emisiji istražićemo skrivena blaga Beograda.
  • Faszination Erde (2003)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.