SEZONA: 1

EPIZODA: 139

OPIS

Tomislav i Snježana su proveli romantičnu noć. Tomislav ju je odlučio zaprositi. Izlazi iz sobe i angažira ukućane da mu pomognu u tome. Snježana je presretna i pristaje, te hitro odjuri javiti Ani. Međutim, Ane užasno reagira i ne želi čuti za svadbu s Tomislavom. Milica isto tako poludi i odmah dojuri u Oštrovac kako bi raskinula zaruke. Snježana traži pomoć od velečasnog Mirka koji ulaže sve napore kako bi Ane i Milicu prizvao pameti. Zbog Tomislavovih zaruka, nitko se u Đurinoj kući ne sjeti da je danas Katarini rođendan. Katarina je ljuta i povrijeđena, ali se na kraju svi pokušaju iskupiti. U Oštrovac stiže i Denis s cvijećem. Katarina je iznenađena što se jedini on, uz Višnju, sjetio njenog rođendana. U kući se sretnu Doris i Denis i na kraju zajedno odlaze u Gospić kako bi Doris kupila Katarini poklon. U šumi se negdje usput Doris i Denis pohvataju u autu. Mile i Stipe se taman tim putem vraćaju s pecanja, prepoznaju Denisov auto i njega s Doris te ostanu u šoku. Sveto i Diana imaju svoju prvu dnevnu gažu u gospićkom kafiću.

Slike

Kud puklo da pukloKud puklo da pukloKud puklo da puklo 01Kud puklo da puklo 02Kud puklo da puklo 03Kud puklo da puklo 04Kud puklo da puklo 05Kud puklo da puklo 06Kud puklo da puklo 07Kud puklo da puklo 08Kud puklo da puklo 09Kud puklo da puklo 10Kud puklo da pukloKud puklo da puklo 11Kud puklo da puklo 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.