poster

Kokice

Kokice

magazin | Hrvatska
Režiser: Sanja Aničić

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 483

OPIS

U 483. emisiji Kokice izvještavaju o 9. festivalu tolerancije koji se upravo održava u Zagrebu te razgovaraju s Božidarom Trkuljom, članom Selekcijskog povjerenstva 6. VAFI-ja - Internacionalnog festivala animiranog filma djece i mladih. Kao hit tjedna predstavljamo glazbenu dramu IZ SVEG GLASA, prisjetit ćemo se i nezaboravnog glazbenog filma MADAME SOUSATZKA te otkriti o čemu se radi u mađarskoj drami BIJELI BOG.
Na kraju emisije pogledajte insert iz animiranog filma DRUGAČIJI, mlade animatorice Mayde Rojnik, Filmsko-kreativni studio Vanima, Varaždin.

Scenarist:
Voditelj: Sandra Bosnar

Slike

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • À l'Affiche

    image
  • Alpe Dunav Jadran

    image
    Međunarodni TV magazin koji afirmira srednjoeuropske zemljopisne, povijesne i kulturne posebnosti, ljudske dosege i društvene vrijednosti. Na ideju o pokretanju...
  • Internationales

    image
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.