SEZONA: 1

EPIZODA: 12

OPIS

Gradić Everwood u američkoj saveznoj državi Kolorado, šarmantno je i slikovito mjestašce među snježnim vrhovima veličanstvenog Rocky Mountainsa. Ponekad se čini kako se u Everwoodu nikad ništa ne mijenja, te bi možda situacija i ostala takva da se u gradu nisu pojavili Brownovi, obitelj u potrazi za mjestom gdje će im zacijeliti rane iz prošlosti, ali i potvrdom da vrijednosti maloga grada mogu opstati u svijetu koji se rapidnom brzinom neprestano mijenja. Njihov dolazak naposlijetku će utjecati na živote svih stanovnika Everwooda.
Život doktora Andrewa Andy Browna (Treat Williams) promijenio se zauvijek kada mu je umrla supruga. Do tog nesretnog trenutka bio je svjetski priznat neurokirurg čija je karijera uvijek uzimala prednost nad njegovim roditeljskim obavezama. Sada, suočen sa zadatkom samostalnog odgajanja devetogodišnje Delie (Vivien Cardone) i petnaestogodišnjeg Ephrama (Gregory Smith), Andy odlučuje napustiti New York kako bi se skrasili u ugodnom Everwoodu.
Warner Brothers nam predstavlja Everwood, zadivljujuću dramsku seriju o tajnama ljudskog srca te snazi koja je potrebna za promijenu vlastitog života. Autori Greg Berlanti i Mickey Liddell vode nas u Everwood, gradić koji ipak nije onakav kakav na početku izgleda. Greg Berlanti je najpoznatiji po karijeri scenarista popularne tinejdžerske serije Dawson’s Creek, a režirao je i hvaljeni nezavisni film The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy.
U glavnoj ulozi doktora Andyja Browna gledamo iskusnog Treata Williamsa, najpoznatijeg po liku Bergera u filmu Hair (Kosa) Milosa Formana za koju je 1979. zaslužio nominaciju za Zlatni globus.
Sa nepunih 20 godina iza sebe, Gregory Smith se već može pohvaliti zavidnom filmografijom od devet naslova, među kojima se svakako ističu The Patriot gdje je glumio uz Mel Gibsona, te American Outlaws u kojem su mu kolege bili Colin Farell i Scott Caan. Njegova sestra za potrebe serije, Vivien Cardone je najpoznatija po ulozi mlade Marcee u oskarovcu A Beautiful Mind, a Everwood joj je prva TV uloga.
Pozorniji gledatelji će se Debre Mooney vjerojatno prisjetiti iz filmova Dead Poets Society (Društvo mrtvih pjesnika), Napoleon ili Tootsie, te TV serija The Practice (Pravda za sve) ili Roseanne, a gostovala je i u Seinfeldu, Murphy Brown, Will & Grace i Everybody Loves Raymond (Svi vole Raymonda).
Uz također sjajan ostatak glumačkog ansambla, koji je svakako garancija kvalitetne dramske serije, Everwood će svojom humanom temom zasigurno osvojiti srca svih zaljubljenika tople životne priče u okviru kvalitetne dramske serije.

Slike

EverwoodEverwood 02Everwood 03Everwood 04Everwood 05Everwood 06Everwood 07Everwood 08Everwood 09Everwood 10Everwood 11Everwood 12Everwood 13Everwood 14Everwood 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Milijarde (2016)

    image
    Dobitnici Emmyja® i Zlatnoga globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i...
  • First Day (2020)

    image
    It's Hannah Bradford's first year of high school. As a transgender girl, Hannah not only has to navigate the challenges that come with starting a new school, but...
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • At Home in the Mountains (2018)

    image
    The family feud has gone on for decades. Sebastian cannot forgive his erstwhile friend Lorenz for causing the accidental death of his son. Nor can Lorenz forgive...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.