poster

Tree Hill

ONE TREE HILL 9 (2003)

drama | SAD
Režiser: Joe Davola

Ocjena korisnika: 4/10

SEZONA: 9

EPIZODA: 2

OPIS

Brooke razmišlja o novom poduzetničkom pothvatu s ocem dok Juliana zabrinjavaju njegove investicije. Quinn nagovori Claya da potraži pomoć, a Millie se trudi biti iskrena prema Mouthu. Chris Keller ponudit će Alex nešto što će moći teško odbiti, a Nathan odlazi poslovno u Europu ostavivši Haley i Jamieja same s Danom.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vampirski dnevnici (2009)

    image
    Ne znate sve o vampirima, baš kao ni Elena Gilbert, glavna junakinja izvrsne Warnerove serije. No Elena će saznati i više nego što je htjela kada se dvojica...
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.