poster

Foudre

Foudre (2007)

misterija | Francuska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 11

OPIS

Pustolovine mladih tinejđera koji kreću u potragu za prijateljevom nestalom djevojkom.
U La Rochelleu, na svoj 18. rođendan, Alex upozna Alice. Bila je to ljubav na prvi pogled! No sljedećeg dana Alice iznenada nestane. Uz pomoć svojih prijatelja, Eve i Lea, Alex ju odluči pronaći. Njihova ih potraga vodi u Novu Kaledoniju, otočje na Tihom oceanu. Početak je to uzbudljivih pustolovina koje naše junake vode na rančeve lokalnih kauboja, u domorodačka sela, na prekrasne koraljne atole...

Slike

FoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudreFoudre

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mysterium (2021)

    image
  • Dr. House (2004)

    image
    Mizantrop, cinik, nekonformist i genij, Gregory House (Hugh Laurie), M.D. vodi tim dijagnostičara u Princeton-Plainsboro bolnici u New Jerseyu. Pacijenti koji...
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.