SEZONA: 1

EPIZODA: 58

OPIS

Juan Jaime kaže Anthonyju da se boji da će Camilo iz osvete uništiti njegove usjeve jer je Saúl napravio dijete njegovoj sestri. Zamoli ga da poruči Camilu da će on uzdržavati Saúlovu kćer i Carmen, samo neka ne bude skandala u vezi s time jer bi se on želio kandidirati za predsjednika Udruge. Lucía je zabrinuta jer je Maripaz zaprijetila ocu da će ga optužiti za otmicu djeteta. Iván pita odvjetnika Zabaletu što bi se dogodilo kad bi Maripaz prijavila svoga oca za otmicu djeteta. Odvjetnik odvrati da bi dobio 20-40 godina zatvora, a Maripaz ne bi oduzeli skrbništvo. Debeli predloži Saúlu da ubiju Antolína. Kaže mu da zna raznorazne načine kako može zaraditi novac, ali zanima ga ima li on petlje ući u takav posao. Saúl kaže da ulazi svakako! Iván kaže Maripaz da ostavi Alexa Gerardu dok ona ne nađe nekakav smještaj za njih. Neutješni Iván kaže Camilu da je Lucía vrlo čudna i da se boji da će ga ostaviti kako bi sestri oslobodila put do njega. Carolini su operirali oči.

Prema priči Marije Zarattini.

Slike

Moć sudbineMoć sudbine 01Moć sudbine 03Moć sudbineMoć sudbine 04Moć sudbine 05Moć sudbine 06Moć sudbine 07Moć sudbine 08Moć sudbine 09Moć sudbine 10Moć sudbine 11Moć sudbine 12

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Unter weißen Segeln (2004)

    image
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.