SEZONA: 1

EPIZODA: 34

OPIS

Hoće li se saznati gdje je Irmak? U Yaslihanu se gđa Hafize svađa s nadležnim za prijemni ispit, jer ne dopušta Narin da izađe na ispit. Dok Narin pokušava objasniti zašto je zakasnila, Hafize odlazi da sjede i hladi se lepezom. Vozač joj donosi čaj, a nju poziva Nedžati. Ona mu objašnjava kako su Narin teškom mukom pustili na ispit. Hoće li uprkos svemu tome Narin uspjeti proći ispit ili će morati čekati sljedeću godinu? Nedžati sjedi u kafani sa Erdoanom i saopćava mu kako je Narin uspjela izaći na ispit. Erdoan tješi Nedžatija koji je isto tako zabrinut zbog Narinine rastrojenosti na ispitu. Nedžati se povjerava Erdoanu da se ne slaže sa novim predsjednikom kluba i da očekuje otkaz. Šadije se obraduje kad od Erdoana dozna da je Narin zadovoljna kako je napisala prijemni ispit. Mehmet ima sastanak s Melek, koji će se neočekivano završiti. U Istanbulu Hikmet doznaje da je Firat saznao kako mu je Sermet brat. Prijeti Nedžatiju pokušavajući ga udaljiti iz Istanbula i iz Firatovog života. Iako je ljut na Hikmeta, Nedžati prihvata njegovu ponudu. Nedžatijev bijes, međutim, izazvat će nove probleme.

Slike

MilostMilostMilostMilost 02Milost 03Milost 04Milost 05Milost 06Milost 07Milost 08Milost 09Milost 12Milost 13Milost 14Milost 15Milost 16

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.