SEZONA: 1

EPIZODA: 33

OPIS

Firat je šokiran saznanjima do kojih je došao. Da je sve istina, potvrđuju i Sermetovi iskazi. Saznajemo i šta dogodilo, ustvari, one tajnovite noći prije mnogo godina, u što je bila upletena i Narin, te kako je Sermet saznao da mu je Hikmet otac. Hoće li saznanje da su polubraća spriječiti Firata u naumu da ubije Sermeta? U međuvremenu su se svi okupili kod Narin i u brizi očekuju vijesti o Irmak. Dolazi i Džan kojem je Atif rekao za Irmakin nestanak. Deniz mu objašnjava da policija i Sermet tragaju za Irmak, ali je dosad to bilo bezuspješno. Džana veoma iritira činjenica što je i Sermet uključen u potragu. Hoće li se najzad saznati gdje je Irmak, gledajte u novoj epizodi turske serije „Milost.

Slike

MilostMilostMilostMilost 02Milost 03Milost 04Milost 05Milost 06Milost 07Milost 08Milost 09Milost 12Milost 13Milost 14Milost 15Milost 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.