SEZONA: 2

EPIZODA: 15

OPIS

Za kraj 2013. godine, za kraj zabavnog serijala "Volim Hrvatsku", za 15. emisiju evo timova:
Reneovci - Marko Škugor, Danijela Pintarić i Vlado Kalember i Goranovci - Ante Galić, Ivana Kovač i Nikša Kušelj!
Svi smo slavili, ali tko je pobijedio, saznat ćete ove nedjelje na I. programu HRT-a.
Budite s nama i igrajte se uz pitanja:
Od koje godine se emitira glazbeni serijal Lijepom našom; u kojoj županiji se nalazi Turčišće;
najveće naselje na svim jadranskim otocima je...; tko je zaštitnik grada Splita; na kojem otoku su Vrbnik i Punat; u kojem sportu naše reprezentativce nazivamo barakudama; tko je suprug naše slavne violončelistice Ane Rucner; koje je točno značenje riječi "bocal"; tko izvodi pjesmu "Pjevajmo do zore"; koliko je hrvatskih prvenstava u košarci osvojila Cibona - 14, 16 ili 18; koliko puta godišnje, u prosjeku, Hrvati odu na jednodnevni izlet, dakle, onaj koji ne uključuje noćenje?
I za kraj da vas podsjetimo:
U dvije godine emitiranja 30 emisija game showa Volim Hrvatsku ugostili smo 180 poznatih osoba; pjevali 180 hrvatskih glazbenih hitova; kroz 120 inserata pitanjima podsjetili na sportske uspjehe; uz 120 inserata tražili odgovore iz povijesti hrvatskog filma i televizije; otkrili vam značenja 60 zagonetnih hrvatskih riječi; pogađali imena i prezimena cca 400 poznatih sunarodnjaka; 120 statističkih pitanja otkrila su istine o Hrvatskoj i prosječnim navikama njezinih građana u postocima; natjecatelji su odgovarali na više od 700 pitanja u igri Sretan rođendan!
Podijelili smo 90 igrica Volim Hrvatsku sretnim gledateljima koji su telefonski točno odgovorili na pitanja iz emisija, 48 igrica i 120 vrijednih darova HRT-a i sponzora osvojili su pobjednički timovi kroz 30 emisija, a darivali smo i publiku pobjedničkih timova s više od 2.600 raznih prigodnih darova!
30 nedjelja s vama su bili domišljati, duhoviti, brzi na jeziku, spretni i nespretni, veseli i tužni, sigurni u znanju, ponekad ljuti na kolo sreće, sjajni glumci i nezaboravni puhači, neponovljivi vođe timova Rene Bitorajac i Goran Navojec!
S dugogodišnjim HRT-ovskim stažom voditeljskom palicom suvereno je dirigirao u punoj formi šarmantan i svestrani Mirko Fodor!
U nadi da će se ova uspješna suradnja nastaviti i u novom ljetu, cijela ekipa game showa "Volim Hrvatsku" želi vam sretan Božić i novu 2014. godinu!
Ne zaboravite da i u posljednjoj emisiji točnim odgovorima na tjedno pitanje u nagradnoj igri možete osvojiti društvenu igricu "Volim Hrvatsku."
Više na www.hrt.hr/volim hrvatsku/ ili na teletext stranici broj 421.

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ulični genij (2013)

    image
    Ova je serija nova igra koja je spoj pop-znanosti i inženjeringa u kojoj publika mora odabrati odgovarajući rezultat nevjerojatnih eksperimenata.
  • Schlag den Star (2009)

    image
    Schlag den Star is a spin-off of Schlag den Raab.
  • 3'te 3 Tarih (2018)

    image
    In "3'te 3 Tarih" which is a History Themed Quiz, the contestants compete to answer 15 questions consisting of four options and earn 1 million liras.
  • L'Eredità (2002)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.