SEZONA: 4

EPIZODA: 9 - lifestyle emisija

OPIS

U današnjoj epizodi „InDizajna vodimo vas u ured Andrije Rusana, renomiranog hrvatskog arhitekta i osnivača časopisa 'Oris'. U prilogu 'Stvaramo dom' uređujemo dnevni boravak tek vjenčanom bračnom paru tako što smo skladno kombinirali tri različita materijala. Stari namještaj vrlo lako može dobiti novi izgled, a mi ćemo vam otkriti sve čari restauracije kako bi i vi lako preuredili svoj stari namještaj. Do kraja emisije predstavit ćemo vam novitete iz područja bijele tehnike te pokazati kako smo u samo tri dana preuredili dnevni boravak uz nove boje za zidove, novi ormar, tepih i nekoliko detalja.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.