Ocjena korisnika: 5/10
(2 glasova)

SEZONA: 4

EPIZODA: 4 - lifestyle emisija

OPIS

Vodimo vas u moderno uređen stan u potkrovlju, čije je uređenje bilo atraktivno zbog velikih kosina. U prilogu „Stvaramo dom stari dnevni boravak sedmeročlane obitelji pretvorili smo u malu oazu u shabby stilu, punu pastelnih tonova, dok vas u „Inspiracijama i trendovima upoznajemo s drvom kao nenadmašnim materijalom za uređenje. No, ukoliko želite namještaju ili zidnoj oblozi dati toplinu prirodnog drva uz umjerene troškove, preporučujmo iveral koji je savršena imitacija drva. Za sam kraj pokazat ćemo vam kako napraviti policu za zid koja se jednostavno i praktično sastavlja, te kako smo preuredili mali frizerski salon.

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.