SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Crisis at the Summit

OPIS

Europska konferencija Jima Hackera ne pokazuje znakove da će riješiti financijsku krizu koja prijeti njegovoj krhkoj vladi. Ali spas je na vidiku: Kumranistan nudi Europi golem zajam kao poticaj da kupi njihove novootkrivene zalihe nafte. Sir Humphrey međutim ne želi da Jim zna kako postoji uvjet: Britanija mora uvesti euro, što se protivi svemu u što Jim vjeruje.

Slike

Da, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeruDa, premijeru

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Shameless Three (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
  • Kuca srece (2003)

    image
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
  • Superior Donuts (2017)

    image
    Arthur Przybyszewski (Judd Hirsch) je vlasnik male prodavnice krofni koja se nalazi u jednom kvartu u Čikagu. Odavno je u tom kvartu ali počela je nagla promena...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.