SEZONA: 5

EPIZODA: 1 - Do You See What I See?

OPIS

Peta, posljednja sezona jedne od najpopularnijih i najosebujnijih američkih znanstveno-fantastičnih serija u trinaest novih nastavaka kulminira uzbudljivim završetkom, koji će zaokružiti putovanje stanovnika jedinstvenoga gradića Eureke.
U Eureki glume Colin Ferguson (šerif Jack Carter), Salli Richardson-Whitfield (Allison Blake), Joe Morton (Henry Deacon), Erica Cerra (Jo Lupo), Neil Grayston (Douglas Fargo) i Niall Matter (Zane Donovan).
Na početku uzbudljive posljednje sezone grad je u šoku nakon što su Astrej i posada tajanstveno nestali netom prije planiranoga leta na Titan. Kad se napokon prisilno spuste, Allison i posada šokirani su kad se opet nađu u Eureki - i nije ih bilo četiri godine. Dok se grad nosi sa šokantnim osobnim promjenama koje su se dogodile dok su dugo izbivali, šerif Carter i Henry pokušavaju otkriti istinu o silama odgovornim za bizarni nestanak posade - sa smrtonosnim rezultatima.
Eureka se doima običnim ugodnom gradićem na pacifičkom sjeverozapadu, ali zapravo je tajna zajednica genija koje je vlada okupila radi izvođenja strogo povjerljivih istraživanja. Oni usput stvore mjesto na kojem je sve zamislivo - i događa se.
I u posljednjoj sezoni vraćaju se popularne gostujuće uloge: Wil Wheaton (Teorija velikoga prsaka, Zvjezdane staze: Nova generacija) kao svadljivi dr. Parrish, Felicia Day (The Guild, Red) kao dr. Holly Marten i Ming Na (Zvjezdana vrata: svemir, Hitna služba) kao senatorica Michaela Wen.
Eureka je nastala 2006. i brzo je postala jedna od najpopularnijih serija u tom žanru, s pametnom pričom koja s lakoćom spaja komediju i dramu. Serija je dobila brojna priznanja, pa i nominaciju za Emmyja za vizualne efekte u seriji i nagradu Leo za najbolje vizualne efekte u seriji. Salli Richardson-Whitfield nominirana je 2011. za NAACP-ovu nagradu Image za najbolju glumicu u humorističnoj seriji, kao i Joe Morton, za najboljeg redatelja humoristične serije.
---

1. epizoda: DO YOU SEE WHAT I SEE?

Grad genija preobrazio se u animiranu verziju sebe. Šerif Carter i Allison Blake tajno planiraju odmor iznenađenja za djecu. Ali tajanstveni kaleidoskopski val boja preplavi Eureku i cijeli grad i svi stanovnici postanu animirani. Razne zvijezde daju glasove likovima, uključući Jima Parsonsa, Edwarda Jamesa Olmosa, Chrisa Parnella i Matta Frewera.

Slike

Gradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić Eureka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kreuzfahrt ins Glück (2007)

    image
    "Das Traumschiff" spin-off follows two wedding planners and the couple that hired them. They are all traveling on a German cruise ship where the couple is about...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Mama i tata se igraju rata (2020)

    image
    Veljko je glumac koji nikako ne može da se snađe u novim vremenima. Čeka svoju veliku umetničku šansu koja nikako ne dolazi. Njegova supruga, Jadranka,...
  • Prijatelji (1994)

    image
    Zavirite u srca i umove šestero prijatelja koji žive u New Yorku dok istražuju tjeskobe i apsurde stvarne zrelosti. Ova pametna, sofisticirana serija nudi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.