poster

Dr. Beck: Kirurško liječenje pretilosti

Dr. Beck

talk-show | Hrvatska

OPIS

Hrvatska je zemlja s najvećim brojem pretilih stanovnika u Europi. Muškarci u Hrvatskoj na prvom su mjestu po pretilosti, a kritično je već s tim problemom i u dječjoj dobi.
Koje se kirurške metode koriste kada je riječ o liječenju iznimno pretilih, kao i morbidno pretilih, te koje opasnosti za život i zdravlje nosi takva prekomjerna tjelesna masa, govore abdominalni kirurzi, epidemiologinja, anesteziologinja, nutricionistica i plastični kirurg.
Svi oni dio su uspješnog barijatrijskog tima OB Dubrava.

Voditelj: dr. Natko Beck

Slike

Dr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilostiDr. Beck: Kirurško liječenje pretilosti

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.