Ocjena korisnika: 8/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 10 - lifestyle emisija

OPIS

U prilogu „Dizajnerski prostori“ predstavit ćemo stan mlade arhitektice Martine Miličević Pojatine koji će, iako u njemu prevladavaju crna i bijela boja, oduševiti svakoga svojom toplinom koja je postignuta korištenjem prirodnih materijala, drveta, kamena i opeke. Kuhinja, kao nezaobilazni dio svakog doma, svoje najbitnije dijelove krije upravo u svojoj unutrašnjosti. Pokazat ćemo gledateljima kako izgleda izrada kuhinje od njezinog početka pa do samog završetka. Također, u današnjoj epizodi naučite kako sami izraditi retro luster u par koraka, kako promijeniti izgled vašeg doma upotrebom štukatura, bordura, rozeta i sličnih dekorativnih elementa za zidove.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.