poster

Znanje imanje: Kad se selo voli!

Znanje imanje

dokumentarni | Srbija

OPIS

Kojom stazom će se zapututi savremen, mlad čovek kada mu se ponude dva puta jedan brz i moderan, drugi tradicijom utaban. Činjenica da su oba neizvesna i spoznaja da su korenite promene samo one koje dolaze iz unutrašnje prirode čoveka, inspirisali su mlade domaćine da modernim trendovima otvore kapije svojih gazdinstava i tako oslikaju novo lice sela na radost budućih generacija.

Slike

Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čovek i kamen (2019)

    image
    Kamen je najlepši dar prirode. Ima zadatu formu i uvek se lepo osećamo kada je kamen oko nas. Čovek se sa kamenom rađa, živi, umire i ponovo rađa prkoseći vremenu...
  • Eko minijature

    image
  • Aerodrom u Dubaiju (2013)

    image
    Serijal Aerodrom u Dubaiju donosi neviđen pristup najprometnijoj zračnoj luci za međunarodne letove na svijetu, domu Emiratesa, jedne od najvećih svjetskih...
  • Znaete li

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.