poster

Nogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijeme

UEFA Champions League


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

UEFA Liga prvaka nogometno je takmičenje koje se održava svake godine pod okriljem krovne kuće evropskog nogometa (UEFA) u kojem učestvuju najbolji evropski klubovi. To je jedan od najprestižnijih turnira na svijetu i najprestižnije klupsko takmičenje koje se igra u Evropi.

Slike

Nogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijemeNogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijemeNogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijeme

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Süper Lig

    image
    Süper Lig je turska profesionalna liga za nogometne klubove. To je najviši rang turskog nogometnog ligaškog sustava i vodi je Turski nogometni savez.
  • Austrian Football Bundesliga

    image
    Austrijska nogometna Bundesliga profesionalna je austrijska nogometna liga. Najvišeg je ranga od svih nogometnih liga u Austriji.
  • Danish Superliga

    image
    Danska Superliga je najviša nogometna liga u Danskoj i u njoj se natječe 12 klubova,. Dva posljednjeplasirana kluba na kraju sezone izravno ispadaju u Prvu...
  • Belgian Pro League

    image
    Belgijska prva liga A, belgijska Pro liga ili 1A Pro liga, najviše je ligaško natjecanje za nogometne klubove u Belgiji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.