poster

EUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogomet

UEFA Europa League


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

OPIS

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europa lige Milan na San Siru dočekuje rivala iz Serie A, Romu. Dva talijanska velikana po prvi puta se susreću na europskoj sceni. Obje momčadi su u dobroj formi u posljednje vrijeme, a milanska momčad u 2024. godini ima po jedan poraz u kupu, domaćem prvenstvu i šesnaestini finala Europa lige. Rossoneri imaju sedam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, među kojima su pobjede u obje utakmice osmine finala protiv praške Slavije.
Njihovi rimski rivali, od odlaska Josea Mourinha i dolaska klupske legende Danielea De Rossija na kormilo ekipe, imaju samo jedan poraz u domaćem prvenstvu, i to od vodećeg Intera. Kao lanjski finalist Europske Lige, ciljevi rimske Vučice su i ove sezone visoki s nadom i da se ove sezone može napraviti korak više i napokon donijeti toliko željeni europski trofej u Vječni grad.

Slike

EUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogometEUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogometEUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogometEUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogomet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sport

    image
    Pregled sportskih zbivanja u BiH, ali i svijetu.
  • SK Autoportret

    image
    Legendarni sportaši iz bivše Jugoslavije pričaju o sebi, svojim klubovima i reprezentaciji...
  • Galerija slavnih

    image
  • World of Free Sports

    image
    Showcasing an exclusive selection of the most prestigious action and outdoor sporting events in the world, including base jumping, ski & snowboard action,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.