poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de amar (2017)

sapunica | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

Delfina uvjerava Mariju Vitóriju da je trudna. Djevojka se brine zbog očeve reakcije. Delfina natjera Terezu da obeća da neće zabludjeti kao Maria Vitória. Bernardo potpisuje zadužnice tijekom kartaške igre s Teodorom. Alzira se žali na muževe postupke. Bernardo vjeruje da će im Celeste Hermínia pomoći. Emília pokušava uvjeriti Lucindu da ode na recital Celeste Hermínije. Prođe mjesec dana. Došao je dan recitala, Alzira se žali što mora ići onamo. Reinaldo i Emília zabrinuti su za Lucindu. Celeste Hermíniji svi plješću. Odete bježi od kuće, a vijećnik je odlazi tražiti s Vicenteom. Celeste Hermínia nalazi Odete i vodi je kući. Vijećnik se boji da će Odete doživjeti trenutke lucidnosti i ne zna kako bi objasnio Vicenteu zašto nije rekao Celesti Hermíniji da je njegov sin s Odete umro. Vijećnik pati zbog Odete. Vijećnik prekida romansu s Celeste Hermíniom. Geraldo čestita Ináciju na dobrom radu i daje mu bonus. Bernardo pokušava zavesti Balbinu. Maria Vitória govori ocu o trudnoći. On odluči kćer poslati u samostan dok ne rodi, a onda bi dijete dao na posvajanje. Maria Vitória bježi od oca i velečasnog Joãa te nalazi utočište u Henriquetinoj i Angélicinoj kući. Delfina zamoli Terezu da napiše pismo Mariji Vitóriji. Silveirinha nosi Marijino pismo. Maria Vitória vjeruje da njezin otac nije dobro i vraća se na Quintu. Terezi je žao Marije Vitórije. Časne sestre Imaculada i Assunção stižu na Quintu kako bi odvele Mariju Vitóriju. Maria Vitória stiže onamo i pati.

Slike

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.