poster

Senjorita '89

Señorita 89 (2022)

drama, triler | Čile, Španija, Meksiko

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 8

OPIS

U prvoj sezoni smrt natjecateljice i političara na udaljenom, luksuznom posjedu dovodi izbor za Miss Universe Meksika 1989. u kaos. Preostale natjecateljice dogovaraju se da će razotkriti kriminal i izrabljivanje unutar organizacije. No kad se kraljicom izbora ljepote proglasi imućna i privilegirana Isabel, ona odluči šutjeti, a njezine protukandidatkinje Jocelyn i Ángeles završe u zatvoru kao suučesnice u ubojstvu. Druga sezona napušta planinsko skrovište i odlazi u nasilni svijet Ciudad de Méxica u kojem vladaju krajnosti, sirotinja i bogatstvo. Serija se seli u 90-te. Dvije vodeće meksičke televizijske mreže bore se za izbor kraljice ljepote, a sve u jeku napora da se izbor za Miss Universe Meksika revolucionira tako da se i na tamnopute natjecateljice počne gledati kao na potencijalne pobjednice. Jocelyn izlazi iz zatvora kao prava "kraljica naroda" i vodi medijski rat protiv plavooke "princeze" Isabel. Iza Jocelyn stoji svemoćna šefica narkokartela Kuma, te Jocelyn postane pijun u opasnoj igri. Vođena osvetom i pravdom, Jocelyn ide na sve ili ništa kako bi uništila političkog kameleona i televizijskog šefa, Raúla Lópeza Mortona, koji ima ambiciju pokrenuti kampanju i kandidirati se za predsjednika Meksika.

Slike

Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89Senjorita '89

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.