poster

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 8

EPIZODA: 12

OPIS

Za mladu djevojku iz malog ruralnog mjesta, veličanstveni njujorški neboderi bili su za Lidiju čudesan prizor. Kad je bila tinejdžerica, morala je kuhati za roditelje koji su dolazili kasno kući s posla i često bi im pripremala variva. Lidia će danas pripremati krepko varivo od krumpira s tjesteninom te palentu s medom i bobičastim voćem, kako bi iskoristila ostatke palente.

Slike

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ni crno ni belo

    image
  • Preživeli

    image
    Milan Kalinić sa poznatima razgovara o najtežim trenucima u njihovim životima. Do srži iskreno, bez patetike, motivišuće, jer su sve nedaće – preživeli.
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Ristalks

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.