poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

sapunica | Brazil

EPIZODA: 44

OPIS

Justino ide Ináciju, a Gregório ga slijedi. Justino to primijeti i glumata. Geraldo se sukobi s Raimundom. José Augusto daje Terezi službeni dokument da ju je priznao kao kćer. Alzira se buni protiv Marije Vitórije i povjeri se Bernardu. Geraldo moli Helenu za pomoć kako bi osvojio Nicotu. Savjetnik predlaže Vicenteu da zaprosi Mariju Vitóriju. Odete se uznemiri. Bernardo razgovara o Mariji Vitóriji s Teodorom. Maria Vitória vraća Alzirin prsten. Delfina se udruži s Fernãom. Izabel stiže u Morros Verdes, a Delfina postane sumnjičava. Reinaldo kaže Ináciju neka razgovara s Lucindom. Arthur kaže da ne može predstaviti svoju obitelj. Henriqueta i Tereza se iznenade kada vide Izabel na putu do Quinte. Izabel posjeti Quintu.

Slike

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.