poster

Lav: Uspon i pad močvarnog čopora

Lion: The Rise and Fall of the Marsh Pride (2022)


Ocjena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Dvodijelni BBC-jev dokumentarni film je epska saga o močvarnom čoporu Kenije, najčešće snimanim lavovima na svijetu, koji se bori za opstanak. Ova pripovijest snimana više od 30 godina zbori o preusmjeravanju odanosti, krvavim borbama za prevlast i pukom odolijevanju. Pripovjedači su snimatelji koji su ih snimali, čuvari koji ih nastoje zaštititi i oni koji moraju živjeti uz njih. Gubitak staništa i nagli porast stanovništva doveli su afričke lavove do ruba opstanka. Močvarni čopor zasad odolijeva, ali prijetnja je sve prisutnija. Dok ih Kenija nastoji očuvati, budućnost za ove vršne grabežljivce krajnje je neizvjesna.

Slike

Lav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čoporaLav: Uspon i pad močvarnog čopora

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.