SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Satisfaction

OPIS

U drugoj sezoni serije "Pošteno i prema zakonu" temperamentna i atraktivna posrednica Kate Reed (Sarah Shahi) suočava se s novim izazovom i potencijalnom burnom romancom utjelovljenom u liku oštrog, energičnog i ambicioznog parničara Bena Grogana, kojeg tumači novi član stalne glumačke postave Ryan Johson. Angažirala ga je Kateina partnerica Lauren Reed (Virginia Williams) kako bi spasila njihov ured s ruba propasti, no Benova prisutnost samo je ulje na vatru Kateinom već poljuljanom odnosu s maćehom vršnjakinjom, a opterećuje i njezin odnos s Justinom Patrickom (Michael Trucco) od kojeg će se uskoro i sudski razvesti. I dok Benova agresivnost sažima sve zbog čega Kate mrzi odvjetnike, seksualna napetost i kemija između njih dvoje ne da se poreći.

Strastan borac za pravdu, Kate nastavlja križarski rat protiv beskonačne birokracije i svakodnevnih nepravdi u sistemu, a nekonvencionalnim metodama, beskompromisnim pristupom te pravnim znanjem rješava sukobe usprkos širokom dijapazonu protivnika. Kateina je specijalnost da ljudima pruži ono što trebaju i izbori "istinsku pobjedu", pa tako jednako vješto balansira u korporativnim sporovima gdje su na kocki milijuni dolara, u intimnim obiteljskim zavadama kao i u svemu što se nađe između te dvije krajnosti. Takve situacije često na kušnju stavljaju Kateinog tajnika, Leonarda Princea (Baron Vaughn), utjelovljenje štreberskog šika. U ovoj sezoni ponovno ćemo gledati Geralda McRaneya kao suca Nicastra i Esaija Moralesa kao tužioca Aarona Davidsona. Osim njih u epizodnim ulogama pojavljuju se Mark Moses i Barry Shabaka Henley.

Izvršni producenti serije su Steve Stark i Peter Ocko, a ove sezone kao producent i redatelj pridružuje im se i američki veteran Anton Cropper.
---

1. epizoda:

Mjesec dana nakon što je dobila otkaz, Kate se trijumfalno vraća u Reed & Reed kao ravnopravna partnerica. Lauren nije presretna, ali ima i većih briga: kako spasiti ured od propasti. Zato ni Kate ne smije izgubiti kontrolu u posredovanju između oboljelog od raka i kemijske tvrtke koja ga je možda namjerno izložila pogibli. Posao joj otežava agresivni i pohlepni odvjetnik Ben Grogan. No čak i ako slučaj uspješno privede kraju, Bena se neće riješiti zato što bi ambiciozni odvjetnik mogao Reed & Reed izvući iz financijskog škripca.

Slike

Pravedno i prema zakonuPravedno pravo 01Pravedno pravo 02

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Švindleri (2019)

    image
    Dobri došli u Palanku, jedno sasvim obično mesto u Kraljevini Jugoslaviji u kom se živi mirno i uglavnom lepo… Sve dok Državna klasna lutrija Kraljevine...
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.