poster

Ninja kornjače

Teenage Mutant Ninja Turtles (2012)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 3

EPIZODA: 35

OPIS

U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom hit tinejdžerskom filmu 'Goonies'), i Jason Biggs (Američka pita 1.-4. nastavak). Pet milijardi dolara vrijedna franšiza Ninja kornjača osvojila je mališane diljem Amerike te je već u svojem prvom prikazivanju prošle godine ostvarila rekordnu gledanost. Prije više od 25 godina nakon prvog stripa o tinejdžerskim kornjačama crtani junaci su zaživjeli na malo ekranu.
Ovaj novi crtić o Ninja kornjačama je zabavniji nego ikad. U ovoj akciji i komediji i dalje glavnu ulogu vode četiri brata tinejdžera koji se u svakoj situaciji oslanjaju jedan na drugoga. Uskoro oni otkrivaju tajnu svojeg postojanja te počinju trenirati kako bi postali heroji, što im je i sudbina. Na svom putu da postanu heroji Ninja kornjače će iskusiti mnogobrojne bitke protiv zlikovaca.
Leonardo je vođa Kornjača, koji se trudi biti savršen heroj i uzor trojici mlađe braće. Rafael je najveći i najjači među braćom te ima malo strpljenja. Donatello je analitičan, briljantni izumitelj koji je sposoban tehnološke stvari s odlagališta otpada pretvoriti u fantastično oružje. Posljednji je Michelangelo, zabavnjak kojeg je lagano omesti u svakoj prilici.

Slike

Ninja kornjačeNinja kornjače 01Ninja kornjače 02Ninja kornjače 04

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lego Ninjago (2011)

    image
    Prava poslastica za dječake je Ninjago. Kay, Cole, Jay, Zane i Nia svakodnevnom vježbom nastoje ostvariti svoj puni potencijal. Radnja je smještena u izmišljenom...
  • Uspon Teenage Mutant Nindža Kornjača (2018)

    image
    Duboko u kanalizaciji poznatih njujorških kvartova vrebaju četiri neustrašive nindža kornjače – Leonardo, Rafaello, Donatello i Michelangelo. Premda tek u ranim...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Marvel's Spidey and His Amazing Friends (2021)

    image
    Follow Peter Parker, Gwen Stacy and Miles Morales and their adventures as the young heroes team up with Hulk, Ms. Marvel and Black Panther to defeat foes like...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.